InzerceTrinec.cz

TŘINECKÝ INZERTNÍ PORTÁL

zpět na výpis

Inzerát č. 50162 ze dne 16.07.2019 08:23:01

Tento inzerát již expiroval...
(kontakty byly odstraněny)
 
Dobrý den, prodám plně funkční operační paměti do notebooku zn. Asint DDR2 (DDRII) 2x 2GB viz foto. Cena za obě 340 Kč. Záruka funkčnosti. H.

facebook facebook   

 

 


Diskuse

Chcete-li se na něco zeptat, nebo okomentovat tento inzerát, můžete zde. Autor inzerátu bude o diskuzi informován na email.

Dobrý den, všichni jmenuji se Santiago Matías, jsem občanem České republiky, vážně jsem potřeboval naléhavou půjčku na podporu své ropné a plynárenské společnosti a dostal jsem půjčku ve výši 1 000 000,00 USD od skutečného úvěrového věřitele s názvem Trust Loan Company. A teď jsem velmi ráda, že jsem finančně vychovala a budovala svou společnost. Pokud je někdo, kdo je také v nouzi naléhavé úvěr by laskavě laskavě kontaktujte společnost Trust Loan nyní na jejich e-mailovou adresu Trustkreditloancompany112@gmail.com A získat svůj úvěr teď ........ Oni nabízejí všechny typy půjčky jednotlivcům, jako jsou zemědělské půjčky, studentské půjčky, pracovníci úvěry, společnosti půjčky, půjčky Partnarship, contructions půjčky, setkání Orgarnizations půjčky. atd ..... Jak mezinárodní úvěry, místní úvěry, platy Erners úvěry a všechny ostatní osoby. Potřebujete půjčku na financování, pomoc a podporu svého podnikání, placení školných poplatků, placení účtů, vyrůstat vaší společnosti, otevřete super trh nebo otevřete obchodní centrum? Nebo jste dlouho hledali půjčku? laskavě se obraťte na společnost Trust Loan, která nyní nabízí e-mail Trustkreditloancompany112@gmail.com a ukončete své problémy teď ...... Přihlaste se nyní a ihned získáte svůj úvěr a oslavte své vlastní svědectví díky ...... .Nejlepší regurd. Zůstaňte požehnáni ........ Trust úvěr úvěr společnost je nejlepší úvěr nabízí ostatním jsou podvodníci kontaktujte Trust kredit nyní a získat svůj úvěr teď .....

Napsal Santango santino dne 17.07.2019, 05:31

 
 
 
Inzerát expiroval, diskuze byla ukončena a nelze již psát do diskuze...
 

 

 

  © PS Media s.r.o.  -  © Radek Szurman