InzerceTrinec.cz

TŘINECKÝ INZERTNÍ PORTÁL

zpět na výpis

Inzerát č. 76417 ze dne 30.04.2021 09:21:27

Tento inzerát již expiroval...
(kontakty byly odstraněny)
 
Směnová vedoucí, Třinec, na HPP - 21 tis./měsíčně, příplatky, aj. Úklidová společnost vyhlašuje výběrové řízení na pozici směnové vedoucí. Práce je vhodná pro ženy od 18 let. Místo pracoviště: Třinec - Nemocnice Podlesí Náplň práce: vedení a koordinace úklidové skupiny, kontrolní činnost. Upozorňujeme, že se v žádném případě nejedná o administrativní činnost! Uchazečka by neměla mít problémy s manuální prací! Požadujeme: čistý trestní rejstřík, uživatelská znalost PC - základy, bydliště v okolí dané lokality, samostatný aktivní přístup k výkonu práce, časovou flexibilitu, psychickou odolnost a veselou, komunikativní, kolektivní osobnost. Směnnost: dvousměnný provoz: týden ranní (6 -14:30), týden odpolední (11:30-20:00) Nabízíme:- zajímavou práci ve stabilní společnosti,- možnost dlouhodobé spolupráce- práce na HPP- příjemný pracovní kolektiv- mobilní telefon. Mzda: 17 200,-Kč/měsíčně. + pohyblivé měsíční prémie 4 000,-Kč, na HPP. Nástup: ihned/dle domluvy Pakliže Vás tato pracovní nabídka oslovila, zašlete nám Váš profesní CV na emailovou adresu: pavlikova@ivacom.cz Předem děkujeme za Vaše reakce.

facebook facebook   

 

 


Diskuse

Chcete-li se na něco zeptat, nebo okomentovat tento inzerát, můžete zde. Autor inzerátu bude o diskuzi informován na email.

Dobry den jestem polka bydle w Trincu hledam prace.Prosim o kontakt 731817451

Napsal ilona dne 12.05.2021, 11:48

Dobrý den, je nám líto, ale pozice Směnové vedoucí v Nemocnici Třinec obnáší i písemnou komunikaci v českém jazyce. Pokud tedy nedisponujete psaním a slovem v českém jazyce, a to na úrovni C2, nejste vhodnou kandidátkou na danou pozici. Děkuji, Pavlíková Lenny

Napsal Lenny dne 12.05.2021, 15:07

 
 
 
Inzerát expiroval, diskuze byla ukončena a nelze již psát do diskuze...
 

 

 

  © PS Media s.r.o.  -  © Radek Szurman