InzerceTrinec.cz

TŘINECKÝ INZERTNÍ PORTÁL

zpět na výpis

Inzerát č. 33403 ze dne 15.03.2018 11:33:40

Tento inzerát již expiroval...
(kontakty byly odstraněny)
 
Firma: Jana Gajdzicová, IČ: 706 11 181 byla založena v roce 2001. Od roku 2002 se zabývá alternativní medicínou, alternativním směrem nejen cestou prodejního charakteru, ale především ?Know How firmy? spočívá právě ve studiu, jak přírodní produkty působí na celkový organismus, jak ovlivňují energetické dráhy a jednotlivé meridiány člověka, jak dalece a jak dlouho dokážou organismus v nejvyšší energetické rovnováze také i udržet. Prioritou firmy není a nikdy nebylo za každou cenu prodat, takže nabídka přírodních produktů obsahuje a obsahovala jen osvědčené produkty. Důležité je také správně produkty kombinovat, zvolit i správnou délku užívání, proto má firma i svou infolinku. U těžkých zdravotních problémů firma spolupracuje i s odbornými lékaři. Firma dál umožňuje zaškolení a prodej terapeutických přístrojů lékařům, terapeutům, rehabilitačním střediskům, hotelům, do masážních salónů i svým zákazníkům a klientům. Půjčovna terapeutických přístrojů je také v provozu firmy. Kamenný obchod firmy je ve výstavbě stejně tak i firemní diagnostické centrum alternativní medicíny. Firma i konzultační poradna firmy sídlí v turistické oblasti města Třince, v Tyře. Rozbor osobnosti a Diagnostika orgánové degenerace ukáže, jak dalece je Váš organismus oslaben, odblokováním a posílením energetických drah a meridiánů dojde k pročištění a energetického zprůchodnění všech energetických drah a meridiánů a tím k harmonii celkového organismu, kdy je organismus dokonale připraven k léčbě a docílit tak nejvyššího efektu léčby přírodními produkty. Poté firma dál nabízí novodobé alternativní terapie: Breast therapy, Nízkofrekvenční pulsní magnetoterapie, ElektroTens, Elektropunktura, Krystaloterapie ( V nabídce jsou pravé surové či tromlované polodrahokamy. Na přednáškách firmy je i podání celé terapie zvané Krystaloterapie).

facebook facebook   

 

 


Diskuse

Chcete-li se na něco zeptat, nebo okomentovat tento inzerát, můžete zde. Autor inzerátu bude o diskuzi informován na email.

Moc pěkný inzerát ,ale chybí popis a adresa kdevás najdu.

Napsal vilem dne 17.03.2018, 12:09

Zdravím Vás, sídlo firmy i kancelář: Tyra 178, Třinec, 739 61. Ale je důležité se předem vždy objednat, bohužel volných termínů je velmi málo, cca minim.do 2měsíců, s pozdravem a přáním moc Krásných a úspěšných dní Vám přeje Jana Gajdzicová

Napsal Jana Gajdzicová dne 11.04.2018, 20:24

 
 
 
Inzerát expiroval, diskuze byla ukončena a nelze již psát do diskuze...
 

 

 

  © PS Media s.r.o.  -  © Radek Szurman