InzerceTrinec.cz

TŘINECKÝ INZERTNÍ PORTÁL

zpět na výpis

Inzerát č. 79026 ze dne 22.07.2021 11:19:59

Tento inzerát již expiroval...
(kontakty byly odstraněny)
 
Prosim vas mam 4 male deti jsem svobodna maminka bez pritele lecim se s rakovinou stitne zlazy prestehovali sme se do 2+1 a fin.jsem na tom ted spatne prosim jestli nekdo muze darovat nejaky zachovali trochu modernejsi nabytek jelikoz mam 15 letou dcerku vite jake to je v dnesni dobe a nejake obleceni budu vdecna za kazdou pomocnou ruku predem moc dekuji tel.604939116

facebook facebook   

 

 


Diskuse

Chcete-li se na něco zeptat, nebo okomentovat tento inzerát, můžete zde. Autor inzerátu bude o diskuzi informován na email.

Dobrý den. Pokud potřebuje pomoc, obraťte na sociální odbor na Magistrátu v Třinci. Pracují tam lidé, kteří Vám rádi a ochotně poradí a nasměřují Vás na další organizace, které poskytují sociální služby lidem v nouzi. Jedná se o cokoliv. Máte 15 letou dceru, tak ať Vám se vším pomáhá a Vy se tolik nestarejte, že do začátku nebudete mít moderní nábytek. Dcera by to měla pochopit a pokud ne, tak se poraďte, jak to máte své dceři vysvětlit. Skromnost nade vše. Vím, je jiná doba, ale pro dceru je to, co teď prožívá, nejlepší škola života. A jednou to určitě všechno pochopí, až sama někdy bude matkou. Přeji hodně štěstí.

Napsal charita dne 25.07.2021, 09:09

 
 
 
Inzerát expiroval, diskuze byla ukončena a nelze již psát do diskuze...
 

 

 

  © PS Media s.r.o.  -  © Radek Szurman