InzerceTrinec.cz

TŘINECKÝ INZERTNÍ PORTÁL

zpět na výpis

Inzerát č. 79265 ze dne 31.07.2021 20:25:34

Tento inzerát již expiroval...
(kontakty byly odstraněny)
 
Za 1 kg kávy JIHLAVANKA prodám tento stůl pro nenáročné.Je třeba trochu zpevnit.Jinak výborný stav.

 

Další foto:



facebook facebook   

 

 


Diskuse

Chcete-li se na něco zeptat, nebo okomentovat tento inzerát, můžete zde. Autor inzerátu bude o diskuzi informován na email.

Proč si raději hned neřeknete kolik chcete za nabízený stůl. Dobře víte, že kávy jsou v dnešní době celkem drahé a vyplatí se je kupovat jen když jsou v akci. Stolek je třeba zpevnit, proto nemůže být ve výborném stavu. Snad se někdo najde, kdo Vám tu drahou kávu koupí a nebo si raději koupí stolek zcela nový a ten opravdu musí být ve výborném stavu a ještě má k tomu záruku. Tak hodně štěstí přeji při prodeji.

Napsal žádná dne 01.08.2021, 13:48

Zdravím. Káva Jihlavanka je každou chvíli v akci za 100 Kč.V různých marketech v různé doby.Když dá někdo 100 Kč,tak se taky nic nestane.Nemá smysl mluvit o stokoruně.V dnešní době je v plánu velké zdražování EU a budeme brzy tuto kávu řešit za 200 úplně běžně.

Napsal Mazdy dne 02.08.2021, 00:12

A Vám se taky nic nestane, když ten stolek, trochu nezpevněný, darujete jen tak za odvoz. Nenáročný člověk má zcela jinou představu o tom, jak má vypadat stolek, který by si rád pořídil a není to vůbec o ceně, ale o vzhledu té určité věci, kterou se rozhodne si koupit. Zkuste se nad tím zamyslet až budete příště něco nabízet.

Napsal charita dne 02.08.2021, 07:04

Pomáhám mimochodem i finančně rodině v Třinci, kde mají na smrt nemocnou 41 letou mámu.Věřte,že i tu kávu promění na peníze a když bude potřeba koupit do rodiny třeba zimní bundu,tak ji prostě koupím.Všechny věci nemusí být zadarmo.Dokážou někdy I pomoct.Peníze mi v životě nic neříkají.Potřebuju jen k běžnému životu.Na 100 Kč se netřeba.Už nemá žádnou hodnotu.

Napsal mazdy dne 02.08.2021, 18:41

Kvůli jednomu stolku a jedné stokoruně tolik komentářů! Paní a její rodiny je mi líto, ale jsou různé organizace na které se může rodina obrátit o pomoc. Tam by jste mohl i Vy osobně obrátit a zprostředkovat rodině pomoc sám, pokud rodina, které pomáháte nemá možnosti nebo se neorientuje. Vy určitě ano. Tak Vám přeji hodně štěstí. Jste určitě dobrý člověk, kterému nechybí empatie.Kéž by takových lidí bylo více v dnešní nelehké době. A mimochodem jednu poznámku na závěr. Máte pravdu v tom, že peníze už nemají tu hodnotu jak tomu bylo dříve. Ale pokud nemáte, byť jenom jednu korunu, tak Vám rohlík zadarmo nikdo v dnešní době nedá.

Napsal péče dne 03.08.2021, 16:46

 
 
 
Inzerát expiroval, diskuze byla ukončena a nelze již psát do diskuze...
 

 

 

  © PS Media s.r.o.  -  © Radek Szurman